Diaverum pirmą kartą organizuoja pasaulinio lygio sveikatingumo iššūkį, kuris yra skirtas skatinti mūsų darbuotojus mankštintis ir suprasti judėjimo svarbą bendrai fizinei gerovei.

#diaverum4health23

Diaverum sveikatingumo iššūkis vyks rugsėjo 24-30 d., ir prie jo labai lengva prisijungti!

Tereikia atlikti šiuos veiksmus:

1. Susiburkite 
Suformuokite komandą iš trijų ar daugiau Diaverum kolegų.

2. Būkite kūrybiški! 
Kartu su komandos draugais dalyvaukite pasirinktoje bet kokioje grupinėje fizinėje veikloje iššūkio savaitės metu.

3. Informuokite komunikacijos atstovą apie dalyvavimą 
Nusiųskite el. laišką (migle.semenauskaite@diaverum.com) su informacija, kurioje pateikti:

  • Dalyvaujančių kolegų vardai ir elektroninio pašto adresai.
  • Veiklos data ir trukmė, taip pat trumpas pristatymas su nuotrauką, kurioje matytųsi atliekama veikla.

4. Bendra veiklos nuotrauka ir keletu žodžių pasidalinkite ir asmeninėsesocialinės medijos paskyrose (Facebook, Instagram ir / ar LinkedIn). Būtinai pažymėkite grotažyme #diaverum4health23 ir įkelkite turinį iki 2023 metų, rugsėjo 30 dienos.

 

Dažniausiai užduodami klausimai 

Kaip šiame iššūkyje apibrėžiamas fizinis aktyvumas?  Tai veikla, apimanti fizinius pratimus, atsižvelgiant į dalyvių gebėjimus, ne trumpiau nei 30 minučių.

Ar galiu prisijungti į daugiau nei vieną veiklą? Taip, galite suburti tiek komandų ir prisidėti prie tiek veiklų, kiek tik norite tol, kol laikotės iššūkio taisyklių.

Kas gali dalyvauti? Diaverum darbuotojai iš bet kurios mūsų klinikos ar biuro visame pasaulyje.

Ar galiu įtraukti šeimos narius į šį iššūkį? Taip, jūs galite įtraukti ir savo šeimos narius į fizines veiklas. Tačiau, tik Diaverum darbuotojai gali laimėti prizus ir atitikti kompanijos įsteigtus labdaros prizus. Be to, minimalus 3 žmonių skaičius komandoje turi būti sudarytas iš Diaverum komandos narių, šeimos nariai nesiskaito.

Ar į iššūkį gali įsitraukti ir pacientai? Ne, tai tik darbuotojams skirtas iššūkis, prie kurio gali prisijungti tik jų šeimų nariai. Kadangi iššūkis susijęs su nuotraukų viešinimu socialiniuose tinkluose ir yra ypač svarbu, kad Diaverum darbuotojai viešai nesidalintų asmenine pacientų informacija (įskaitant nuotraukas, kuriose jie matomi). Mūsų įmonėje informacija apie pacientą gali būti naudojama tik gyvybę gerinančiai inkstų priežiūrai teikti ir niekam daugiau.

Neturiu socialinių tinklų paskyros – ką turėčiau daryti? Tikimės, kad bent vienas komandos narys naudojasi: Facebook, Instagram ar LinkedIn. Jeigu paskyros neturi nei vienas narys - jūs vis tiek galite dalyvauti! Informuokite savo iššūkio atstovą (migle.semenauskaite@diaverum.com) apie savo atliktą veiklą. Be to, jei norite, kad jūsų veikla būtų paviešinta Diaverum socialinių medijų platformose jūs taip pat iš anksto turite informuoti iššūkio atstovą, (jei planuojate tai padaryti, perskaitykite privatumo pranešimą apačioje).

Norėdami perskaityti privatumo pranešimą, spauskite čia.

 

Apdovanojimai

Komandų nugalėtojai visame pasaulyje bus renkami atsižvelgus į pastangas ir norą atlikti iššūkį. Juos išrinks Diaverum Gerovės ambasadorių komitetas.

(Pastangos apibrėžiamos, kaip atsidavimo ir kūrybiškumo kiekis, kurio prireikė veiklai atlikti). TOP 5 komandos visame pasaulyje, bus apdovanotos vakarienėmis su savo kolegomis, kurios išlaidas padengs įmonė. Jos taip pat bus pristatytos mūsų Diaverum naujienlaiškyje.

Bendruomenės taip pat turės galimybę laimėti. Diaverum kiekvieną veiklą įvertins pinigų suma, kurią paaukos labdaros ar nevyriausybinei organizacijai. Sumos bus atskleistos kai iššūkis artės į pabaigą, rugsėjo 30 dieną.

Šalis, kurioje dalyvaus didžiausias darbuotojų procentas, bus pakviesta atstovauti Diaverum labdaros ceremonijoje, apie kurią taip pat bus pranešta mūsų Diaverum naujienlaiškyje. 

Daugiausiai pastangų įdėjusios ir kūrybiškiausios komandos bus apdovanotos!

Pasiruošę?
Pasiruošt, bėgte MARŠ!